добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

Внедорожник или "спорт"?

Cayenne Turbo S

Внедорожник или "спорт"?

Cayenne Turbo S

15:30 30 октября 2012

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

 Нова топ-версія в модельній лінійці Cayenne

 
Спортивний автомобіль в форматі позашляховика – Cayenne Turbo S потужністю 550 к.с.
 
 
Штутгарт. Новий Cayenne Turbo S потужністю 550 к.с. (405 кВт) посів провідну позицію серед моделей Cayenne. Завдяки активній підвісці спортивний SUV перевершує показники динаміки багатьох спорткарів. Типові для Cayenne характеристики, зокрема відмінні позашляхові якості, високий рівень комфорту та надзвичайні буксирні можливості, залишилися незмінними. Споживання палива згідно циклу NEDC становить 11,5 л на 100 км, як і у Cayenne Turbo, що робить нову модель більш ефективною з урахуванням потужності двигуна. Нова модель на 50 к.с. потужніша за Cayenne Turbo, крутний момент збільшено з 700 до 750 Нм, в результаті чого забезпечена вища розгінна динаміка та максимальна швидкість. Так, автомобілю знадобиться 4,5 с (-0,2 с), щоб розігнатися до 100 км/год, а його максимальна швидкість становить 283 км/год (+5 км/год). 
Cayenne Turbo був створений з прицілом на максимальні показники динаміки. В той же час в ньому інтегровані усі необхідні системи контролю у якості стандартного обладнання. Від Cayenne Turbo моделі дісталася активна пневмопідвіска. Система регулювання ходової частини Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) зменшує бокові крени в поворотах практично до нуля, покращуючи керованість автомобіля та комфорт. Система Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), яка також входить до переліку стандартних опцій, змінює розподіл крутного моменту між задніми колесами завдяки електронно-регульованому задньому диференціалу, покращуючи маневреність автомобіля в будь-якій ситуації. Новий Cayenne Turbo S також комплектується пакетом Sport Chrono у якості базового обладнання. 
 
 
Зовнішність автомобіля та перелік доданого обладнання відповідає флагманському статусу моделі. Чимало деталей екстер’єру, як, наприклад, нижня частина корпусів бокових дзеркал, решітки повітрязабірників тощо пофарбовані у глянцевий чорний колір. Стандартні 21-дюймові колеса 911 Turbo II з кольоровими гербами Porsche були ексклюзивно розроблені для Cayenne Turbo S, їхні внутрішні поверхні пофарбовані глянцевою чорною фарбою.   
 
 
Дизайнери Porsche розробили спеціальні двокольорові варіанти оформлення салону шкірою для нового Cayenne Turbo S. Таким чином, для моделі пропонуються комбінації black/carrera red та black/luxor beige. Спеціальний пакет оздоблення інтер’єру Carbon вигідно виглядає в поєднанні зі шкірою та привертає увагу до вишуканості автомобіля та використаних матеріалів. 
 
 
Перші автомобілі Cayenne Turbo S з’являться в Україні в січні 2013 року, проте офіційні дилери Porsche вже приймають замовлення. Вартість автомобіля розпочинається з 157 850 євро. 
 


Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009