добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

Gran Turismo

Panamera Platinum Edition

Gran Turismo

Panamera Platinum Edition

08:00 23 октября 2012

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

Porsche презентує спеціальну серію Gran Turismo

 
Штутгарт. З кінця листопада  Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Штутгарт, пропонує ексклюзивну та особливо елегантну серію Panamera - Platinum Edition. Вишукана версія Panamera, доступна як Panamera 4 та Panamera Diesel, вирізняється своїм витонченим, неповторним оздобленням платинового кольору, розширеним переліком стандартних опцій та ексклюзивних деталей. 
 
 
Нижня частина корпусів дзеркал заднього виду, фронтальні та бокові решітки повітрязабірників, оздоблення кришки багажного відсіку та нижня частина заднього бампера виконані у платиновому кольорі. Оздоблення в поєднанні з одним з п’яти кольорів, що пропонуються для цієї серії, забезпечує автомобілю особливо гармонійний та елегантний вигляд. Чорні лаковані рамки бокових вікон додають виразності образу.
 
 
Чимало опцій, які користуються популярністю серед покупців Gran Turismo, в Panamera Platinum Edition пропонуються як базові. Зокрема до них слід віднести бі-ксенонові фари головного світла та систему допомоги при паркуванні з сенсорами у передній частині авто. Зовнішні та внутрішнє дзеркало заднього виду мають функцію автоматичного затемнення, усуваючи ризик засліплення світлом транспорту, що рухається позаду, а 19-дюймові легкосплавні диски Panamera Turbo з кольоровим гербом Porsche підкреслюють спортивний характер авто.   
 
 
Нова комбінація кольорів інтер’єру black/luxor beige забезпечує особливу вишуканість салону автомобіля. Ексклюзивно вже в базовій комплектації Panamera Platinum Edition пропонується пакет часткового оздоблення інтер’єру шкірою, пакет повного оздоблення інтер’єру шкірою доступний у якості опції. Новий двокольоровий варіант оформлення інтер’єру був істотно переглянутий. Так, верхня частина центральної консолі та дверей, підлога, спинки передніх сидінь, поверхня багажного відсіку виконані у чорному кольорі, в той час як інші елементи мають колір luxor beige. До інших деталей, що вирізняють дану версію, слід віднести спортивне кермо, яке входить до базової комплектації, герб Porsche на передніх та задніх підголівниках, а також напис «Platinum Edition» на накладках на передні пороги.
 
Крім того, сервотронік та підігрів передніх сидінь у даній серії входять до базової комплектації. Стандартна система Porsche Communication Management (PCM) з навігаційним модулем дозволяє легко орієнтуватися на дорозі. З 7-дюймовим екраном високої роздільної здатності та одинадцятьма динаміками загальною потужністю 235 Вт Porsche Communication Management з вбудованою навігацією не лише дозволяє легко знаходити потрібний маршрут, але й забезпечує високоякісне відтворення музики в автомобілі. 
Вартість Panamera Platinum Edition розпочинається з позначки 82 300 євро – замовлення вже приймаються офіційними дилерами Porsche в Україні. 
  
 


Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009