добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

ЩОБ ЗАДОВОЛЬНИТИ ПОПИТ

FORD KUGA

ЩОБ ЗАДОВОЛЬНИТИ ПОПИТ

FORD KUGA

10:58 05 апреля 2013

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

 FORD OF EUROPE ЗБІЛЬШУЄ ОБСЯГ ВИРОБНИЦТВА НОВОГО KUGA, ЩОБ ЗАДОВОЛЬНИТИ ПОПИТ; РІЧНИЙ ОБСЯГ ВИРОБНИЦТВА МАЄ ВПЕРШЕ СЯГНУТИ ПОЗНАЧКИ 100 000 АВТОМОБІЛІВ 

 
КЕЛЬН, Німеччина, 5 квітня 2013 р. – Сьогодні представники Ford of Europe заявили, що в цьому році компанія планує збільшити обсяг виробництва на 10%, або 8000 одиниць, через зростання попиту на повністю оновлений SUV Ford Kuga.
 
Компанія, яка збільшує обсяг виробництва на своєму заводі в іспанському місті Валенсії сподівається, що в цьому році річний обсяг випуску Kuga в Європі вперше сягне позначки 100 000 одиниць. Kuga також випускають в Єлабузі, Росія. 
 
 
Новий Kuga, що став широко доступним в Європі лише в цьому році, чудово стартував і стрімко набирає темпи. Порівняння результатів лютого цього року та лютого минулого року (дані за березень поки що відсутні) показує, що обсяг продажу виріс на 27%. 
 
Клієнти дуже високо оцінили паливну економічність, місткість, стійкість та застосовані в Kuga розумні технології на кшталт дверей багажного відділення, що відчиняються рухом ноги. До того ж, ця модель здобула максимально можливий п’ятизірковий рейтинг Euro NCAP за рівень безпеки.
 
«Новий Kuga – це розумніший SUV, що пропонує цілий арсенал технологій, включаючи новинку сегмента, багажні двері з безконтактним відчиненням, та стає першою європейською моделлю Ford, оснащеною Інтелектуальною системою повного привода, – сказав Рулант де Вард (Roelant de Waard), віце-президент з маркетингу, продажу та обслуговування Ford of Europe. – Таке значне збільшення обсягу виробництва – це дуже перспективний початок для нашої кампанії з виводу на ринок групи моделей SUV, очоленої новим Kuga. Наступними кроками кампанії є вивід на ринок спочатку повністю оновленого EcoSport, а пізніше – Ford Edge».
 
Ford стверджує, що компанія сподівається реалізувати понад один мільйон моделей SUV в Європі протягом найближчих шести років. У 2016 році на SUV мають припадати 10% від усіх Ford, проданих у цьому регіоні. Повністю оновлений компактний EcoSport вийде на ринок наприкінці 2013 року, після чого слід очікувати Ford Edge наступного покоління – більший та розкішніший «всюдихід», популярний у США та інших країнах.
Загальний рівень захисту нового Ford Kuga було оцінено у 88% за системою Euro NCAP. Це найкращий результат для SUV середніх розмірів за всю історію існування цих моделей. Крім того, моделі було присуджено нагороду Euro NCAP Advanced за систему Ford SYNC з Аварійною допомогою, яка в разі ДТП надсилає екстрений виклик аварійним службам місцевою мовою.
 
У новому Kuga також застосовані численні інші системи та функції: Багажні двері з відчиненням ногою, Активна допоміжна система паркування, Система огляду в мертвих зонах, Активна система припинення руху в місті*, Система дотримання смуги руху*, Система попередження про з’їзд зі смуги руху, Автоматичне ввімкнення дальнього світла, Контроль уважності водія*, Розпізнавання дорожніх знаків* та Інтелектуальний повний привод, який завчасно перевіряє дорожні умови, роблячи це зі швидкістю, що у 20 разів перевищує швидкість моргання людського ока, і перерозподіляє тягу між мостами, забезпечуючи водія оптимальною комбінацією керованості та зчеплення.
 


Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009