добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

На бездоріжжі

Porsche Cayenne

На бездоріжжі

Porsche Cayenne

14:49 09 апреля 2013

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

 Porsche Cayenne – переконлива перемога над бездоріжжям

 
Київ. 5-7 квітня 2013 року на гірськолижному курорті «Буковель» проходили позашляхові тест-драйви Porsche Cayenne. Для тест-драйву був розроблений спеціальний маршрут, який учасники долали на автомобілях Cayenne Diesel, Cayenne S, Cayenne GTS та Cayenne Turbo. На першій секції учасники заходу мали можливість випробувати динамічні характеристики автомобіля та його керованість – гірський серпантин став відмінним тестовим полігоном для зазначених якостей. Друга секція передбачала спуск гірським ґрунтовим схилом протяжністю майже 2 км, під час якого потрібно було рухатися глибокою колією, долати гірську річку, утримувати автомобіль на обледенілій поверхні пагорба. Він продемонстрував роботу електронних систем автомобіля, в тому числі Porsche Hill Control, а також налаштування роботи трансмісії та двигуна під час руху бездоріжжям. Далі учасників очікував проїзд дорогами загального користування – умови, максимально близькі до повсякденної експлуатації, засвідчили енергоємність підвіски на неідеальних українських дорогах, відмінну роботу гальм та комфорт автомобіля незалежно від типу дорожнього покриття. Ще один позашляховий сектор передбачав подолання таких перешкод, як косогір, крутий підйом та діагональне вивішування. В усіх ситуаціях Porsche Cayenne виглядав більш ніж переконливо. 
 
 
Окрім нетривіального тестового маршруту та незабутніх вражень від його подолання, учасники мали можливість ознайомитися з новинкою в модельному ряду Porsche  - Cayenne S Diesel. Автомобіль з двигуном V8 об’ємом 4,2 л має максимальний крутний момент у класі – 850 Нм. Він розганяється до 100 км/год за 5,7 с та досягає максимальної швидкості 252 км/год. При цьому Cayenne S Diesel ефективно використовує паливо – витрати на 100 км в рамках їздового циклу NEDC становлять лише 8,3 л (викиди CO2 - 218 г/км). Один з факторів, якому автомобіль завдячує своєю економічністю, - система Auto Start/Stop: Cayenne S Diesel – єдиний SUV у світі з дизельним V8 двигуном, який має дану функцію.
 
 
Після тест-драйву учасники заходу отримали пам’ятні подарунки та сертифікати, що засвідчили їхній рівень професіоналізму під час проходження позашляхового маршруту. Приємна атмосфера одного з кращих готелів Карпат дозволила повноцінно відпочити під час заходу. 
 
Коментує Сергій Корольов, бренд-директор Porsche: «Porsche позиціонує Cayenne як спортивний позашляховик – для багатьох не в новину непересічні спортивні характеристики даного автомобіля, але проведений захід переконливо продемонстрував, що позашляховий потенціал моделі також поза будь-якими сумнівами. І можливо майбутньому власнику ніколи в житті не доведеться з’їхати на гірську ґрунтову дорогу на своєму Cayenne, проте навіть в міських умовах електронні системи допоможуть впевнено почуватися за кермом під час сильного снігопаду чи ожеледиці». 
 


Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009