добавить в избранное       сделать стартовой

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Богдан 2110: новое прочтение классики

60 років клубному руху Porsche

Спеціальна виставка в музеї Porsche

60 років клубному руху Porsche

Спеціальна виставка в музеї Porsche

21:38 27 апреля 2012

Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com

Спеціальна виставка в музеї Porsche з 26 травня до 26 серпня 2012

60 років клубному руху Porsche

Штутгарт. Протягом шести десятиліть історія компанії Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Штутгарт, нерозривно пов’язана з ентузіазмом клубів Porsche, створених в найрізноманітніших країнах світу. 60 років тому, 26 травня 1952 р. сім пристрасних власників Porsche заснували перший клуб Porsche у Вестфалії. Згідно засновницьких документів його метою було «об’єднати усіх водіїв Porsche у дружбі». Створення першого клубу стало початком довгої та унікальної історії успіху, яка стала глобальним феноменом.

 


На початку п’ятдесятих років минулого століття Porsche на дорогах загального користування можна було зустріти нечасто. Це стало причиною міцного почуття солідарності між власниками – і не лише в Німеччині. Міжнародна історія успіху клубів Porsche бере початок у 1953 році з заснування клубу Porsche у Бельгії. Два роки по тому група американських власників Porsche, які надавали один одному технічну підтримку, заснували Porsche Club of America, який на разі є найбільшим клубом Porsche  у світі. А в 1961 році в Великобританії шанувальники спорткарів з Цуффенгаузена створили Porsche Club Great Britain, який є найбільшим осередком ентузіастів Porsche в Європі. Сьогодні 640 офіційно визнаних клубів Porsche та їхні 181000 членів з понад 75 країн утворюють найбільшу у світі спільноту шанувальників автомобілів одного бренду.

 


Клуби Porsche живуть брендом сім днів на тиждень, 365 днів на рік. Члени клубів завдяки їхній високій добровільній відданості бренду є посланцями бренду, його невід’ємною частиною та носіями філософії. Ось чому шестидесятиріччя існування клубного руху музей Porsche відзначає тематичною виставкою. З 26 травня до 26 серпня 2012 року виробник спортивних автомобілів зробить ретроспективу останніх 60 років, наповнених захопливими клубними заходами. Не лише автомобілі членів клубу будуть представлені в рамках виставки, але й фотоархіви, документи та невеликі тематичні експозиції, які розкажуть про окремих власників, їхній досвід та історію.

 


Окрім того, відвідувачі музею зможуть вибрати найбільш гарну експозицію в рамках конкурсу “Concours d’Elegance”. Потрібно обрати один з дванадцяти різних автомобілів, в тому числі й з-поміж дванадцятого Porsche 356, випущеного в Цуффенгаузені, Porsche 968 Turbo S та Porsche 911 Turbo Targa. Доктор Вольфганг Порше також надасть унікальний автомобіль з його власної колекції - 911 Turbo S (993). Більше того, в рамках виставки будуть представлені 1970 Porsche 914/6 GT та Porsche 911 S “Club Coupe”, який було випущено лімітованою серією з 50 одиниць ексклюзивно для американського клубу на честь його 50-річчя.

 


Магазин музею також запропонує спеціальний асортимент, присвячений виставці: в ньому продаватиметься нова книга «60 років клубному руху Porsche», яка розповість клубну історію на приблизно 180 сторінках. Книга ознайомить читачів з найбільш цікавими, красивими та видовищними моментами з історії клубів. Вона доступна німецькою та англійською мовами за ціною 14.90 євро. Також магазин пропонує металеву накладку на повітрязабірник історичних моделей Porsche. Діаметр накладки становить близько 95 мм, вартість – 35 євро. Ювілейний значок також є у продажу за ціною 5 євро.
Музей Porsche відчинений з вівторка до неділі, з 9 ранку до 6 години вечора. Вартість вхідного квитка для дорослих складає 8 євро, пільгова ціна – 4 євро. Подробиці на сайті www.porsche.com/museum.
 



Поделиться:

Опубликовать в своем блоге livejournal.com







240x350
240x180
88x31
100x100


Наши партнеры

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!

Скоро на портале:

Ломайте стереотип. Citroen - замечательно!
Богдан 2110: новое прочтение классики

АВТОШКОЛА

Категория "B"
в Киеве

ТЕХОСМОТР

Государственный техосмотр авто

ASSISTANCE

Помощь в дороге

ЭВАКУАТОР

Служба эвакуации

ЭКСПЕРТ

Обучение персонала

TRADE-IN

Комиссионная площадка
Использование авторских материалов нашего сайта возможно с разрешения редакции. Редакция может не разделять мнение авторов и не несет ответственности за содержание рекламных материалов.
Все свои пожелания, предложения или замечания вы можете отправлять на или обращаться по тел. 38 044 428 59 60. AutoCom © 2009